Talous ja Vauraus auttaa Sinua vaurastumaan ja oppimaan taloudesta.

Jokaisella on mahdollisuus parantaa omaa taloudellista tilannettaan! Säästäminen, sijoittaminen ja vaurastuminen ovat kaikille mahdollisia, jos tahtoa ja osaamista löytyy.

Talous ja Vauraus on olemassa sitä varten, että Sinä voisit oppia taloudesta ja vaurastua.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin valtiovarainministeriössä, jossa pyrkimys on parantaa koko kansantalouden tilannetta. Siellä aukeni, että loppujen lopuksi, vaikka kokonaistalouden puitteet saataisiin kuntoon, ihmisen omaa taloudellista tilannetta voi parantaaa vain ihminen itse. Syntyi idea henkilökohtaisen talouden osaamisen parantamisesta. Osaamiselle ja uskallukselle on tilausta. Pitkäaikainen oma talous- ja sijoitusharrastus kääntyi työksi. Nyt minulla on ilo auttaa ihmisiä oman taloudellisen tilanteen parantamisessa.

 

-Ville Valkonen

Talouskouluttaja, KTM, suorittanut myös Finanssialan auktorisoiman sijoituspalvelututkinnon (APV1)

 

Palvelut

Talous ja Vauraus järjestää koulutuksia ja tuottaa materiaalia, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan paremman taloudellisen tilanteen. Talous ja Vauraus tarjoaa myös henkilökohtaista talousvalmennusta, taloussuunnitelmia ja erityisiä toimeksiantoja.

Kaikilla kursseilla on täysi rahat takaisin tyytyväisyystakuu, eli takuu, että jokainen koulutus antaa eväitä matkalla vaurauteen.

Talous ja Vauraus ei ole sijoituspalveluyritys eikä myy mitään sijoitustuotteita. Tästä syystä vaurastumista ja sijoittamista pystytään lähestymään puolueettomasti, ilman siteitä arvopaperien tai muiden tuotteiden tarjoajiin.

Jos oman taloudellisen tilanteen parantaminen kiinnostaa, kysy rohkeasti lisää!

 

Ota yhteyttä