Haemme bisneshenkistä tapahtumakoordinaattoria!

Talous ja Vauraus järjestää sijoitus- ja talousalan koulutusta, tapahtumia ja konsultointia. Autamme asiakkaitamme oppimaan taloudesta ja vaurastumaan. Palveluihimme kuuluvat muun muassa Turun Talouspäivät sekä Finanssiammattilainen.fi.

Nyt etsimme kasvavaan yritykseemme bisneshenkistä tapahtumakoordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työssä pääset monipuolisesti suunnittelemaan ja järjestämään sijoitus- ja taloustapahtumia. Pääset myös osallistumaan muuhun liiketoimintaamme ja kehittämään osaamistasi laajasti oman kiinnostuksen ja kykyjen mukaan.

Mittavaa työkokemusta ei tarvita, vaan tekevä asenne on tärkein! Työ edellyttää start-up -henkisyyttä, oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja tahtoa kasvaa. Kokemus tapahtumajärjestämisestä ja sosiaalisuus ovat eduksi, samoin kiinnostus henkilökohtaiseen talouteen ja sijoittamiseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia, joten kaikenlaiseen työhön pitää löytyä asennetta, tarmokkuutta ja kekseliäisyyttä. Kaupallisen alan opintoja on hyvä olla takana vähintään vuoden verran.Tehtävä on osa-aikainen ja sopii hyvin opintojen ohessa työskentelyyn. Työmäärä on keskimäärin 20 tuntia viikossa ja palkkaus 600 euroa kuukaudessa. Opintojen suorittamisen suhteen ollaan joustavia. Työsuhteen kesto on 4-6 kuukautta sopimuksen mukaan. Hyvin sujuneen työn jälkeen on mahdollista keskustella jatkosta yrityksen palveluksessa.

Lähetä vapaamuotoinen tiivis hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen ville.valkonen@talousjavauraus.fi 12.11. mennessä.

Lisätietoja:
Ville Valkonen
Toimitusjohtaja
P. 044 56 72 201