Haemme bisneshenkistä markkinoinnin traineeta!

Talous ja Vauraus järjestää sijoitus- ja talousalan koulutusta ja tapahtumia. Autamme asiakkaitamme oppimaan taloudesta ja vaurastumaan. Palveluihimme kuuluu muun muassa Turun Talouspäivät.

Nyt etsimme kasvavaan yritykseemme bisneshenkistä markkinoinnin traineeta. Työssä pääset monipuolisesti tekemään myynnin, markkinoinnin, yrityshallinnon ja liiketoiminnan kehittämisen tehtäviä digimarkkinoinnista verkkosivujen ylläpitoon, myynnin pohjatyöhön, uusien palvelujen kehitystyöhön ja hallinnon kehittämiseen.

Työ edellyttää ehdottomasti myynti- ja start-up-henkisyyttä sekä nälkää kasvattaa omaa liiketoimintaosaamista. Lisäksi edellytyksinä ovat kiinnostus henkilökohtaiseen talouteen ja sijoittamiseen, oma-aloitteisuus ja ahkeruus. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät myös käytännön tehtäviä, joten kaikenlaiseen työhön pitää löytyä asennetta, tarmokkuutta ja kekseliäisyyttä.

Eduksi katsomme erinomaisen kirjallisen ilmaisun, kokemuksen myynnistä ja markkinoinnista sekä osaamisen tuottaa visuaalista materiaalia (esimerkiksi mainoksia). Kaupallisen alan opintoja on hyvä olla takana vähintään vuoden verran.

Tehtävä on osa-aikainen ja sopii hyvin opintojen ohessa työskentelyyn. Viikkotyömäärä on noin 15-20 tuntia ja palkkaus 520 euroa kuukaudessa. Opintojen suorittamisen suhteen ollaan joustavia. Työsuhteen kesto on 2-4 kuukautta sopimuksen mukaan. Hyvin sujuneen harjoittelun jälkeen on mahdollista keskustella jatkosta yrityksen palveluksessa.

Lähetä vapaamuotoinen tiivis hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen ville.valkonen@talousjavauraus.fi 24.9. mennessä.

Lisätietoja:

Ville Valkonen

Toimitusjohtaja

P. 044 56 72 201

www.talousjavauraus.fi

www.turuntalouspaivat.fi